Escoge la categoría

Cos de Professors d'Ensenyament Secundari : intervenció sociocomunitària. Temari

Comparte

Por: $195.200,00ou X de


Comprar
ag-cos-de-professors-d-ensenyament-secundari-intervencio-sociocomunitaria-temari-9788468110448
Cos de Professors d'Ensenyament Secundari : intervenció sociocomunitària. Temari
Por: $195.200,00ou
48x de $4.066,66
sem juros
ComprarVendedor Libreria de la U
AG2172896
FECHA DE PUBLICACIÓN

jueves, 04 de noviembre de 2010

CONTENIDO

Editorial CEP es complau a presentar-los el temari per a la preparació de les proves teòriques d'accés al Cos de Professors d'Ensenyament Secundari en l'especialitat d'Intervenció Sociocomunitària.

Aquest material pretén ser una eina útil per a tots aquells que s'aventurin en la tasca d'obtenir una plaça com a professor.

Opositar és un camí individual, i com tot bon caminant l'opositor ha de cercar els seus punts forts i febles, i a partir d'ells anar ampliant i personalitzant l'estudi. És reconèixer-se capaç de participar coordinadament amb altres professionals en la formació de diferents perfils professionals de la família professional de Serveis a la Comunitat, participant com a docent en Cicles de la mateixa.

Ser professor obliga a conèixer el marc legal en què els professionals de l'educació ens desenvolupem, i estudiar actualitzant els temes que se'ns sol·liciten. Hem de recordar que ens trobem en un moment de convivència de lleis orgàniques, per la qual cosa fent referència al RD 806/2006, de 30 de juny, pel qual s'estableix el calendari d'aplicació de la nova ordenació del sistema educatiu, establert per la Llei Orgànica 2/2006 de 3 de maig d'Educació (LOE) durant aquests cursos escolars es comencen a implantar etapes segons la LOE, extingint-se segons Llei Orgànica 1/1990 de 3 d'Octubre d'Ordenació General del Sistema Educatiu (LOGSE).

Per facilitar l'estudi dels temes s'incorpora un guió resum al final de cadascun d'ells. S'incorporen a més a més mapes conceptuals sobre aspectes com el desenvolupament humà, o sobre personatges de renom com Freire, que aporta la seva visió pedagògica participant activament en processos d'intervenció sociocomunitària. Aquests mapes ajudaran a memoritzar i a relacionar teoria i pràctica educativa.

Atributos LU

Casa EditorialDistribuciones Agapea - Libros Urgentes
AutorMaría Luisa Mariana Fernández
Biografía del AutorMaría Luisa Mariana Fernández
TipoLibro Importado
ISXN9788468110448
Año de Edición2010
Núm. Páginas666
Peso (Físico)1083
Tamaño (Físico)24 x 17 cm
IdiomaEspañol

Títulos Similares