☑️ ENVÍO GRATIS a toda Colombia por compras superiores a $ 79.000 (*)

eBook

SINOPSIS DEL LIBRO:

Aquest llibre ofereix un enfocament fascinant del desenvolupament a través de tot el cicle vital, amb una integració única de la teoria de l'attachment (aferrament, apego), l'evolució del grup i el creixement personal.

L'attachment, juntament amb la sexualitat i la necessitat d'aliment, és una poderosa força instintiva i un dels pilars primordials de la nostra existència, que resulta clau per al desenvolupament de la personalitat, des que naixem fins que morim. En el seu esdevenir, l'attachment es constitueix en un vincle afectiu i en una relació profunda que dona més sentit a la vida i ens ajuda a confiar en els altres, així com a sentir-nos valuosos, créixer, ser creatius i aconseguir la plenitud.

El desenvolupament humà és complex, multifacètic i multidireccional. L'estructura i els trets de la personalitat comencen a formar-se des del naixement, o fins i tot abans, i es consideren en gran manera consolidats a l'edat adulta. La capacitat adaptativa i la neuro-plasticitat són més dúctils durant la infantesa i l'adolescència primerenca, però el potencial de canvi i el creixement personal continuen fins al final del camí.

En la nostra evolució com a espècie, el grup es va convertir en l'espai humanitzador per excel·lència. A més, el grup va passar a ser una font d'attachment o un espai terapèutic. Per a un desenvolupament òptim, cal integrar amb prou harmonia i equilibri l'attachment grupal amb les relacions d'attachment interpersonals. El vincle afectiu sa, tant de persona a persona com de persona a grup, promou la construcció de personalitats resilients i solidàries.

Format amb John Bowlby com a mentor a la Clínica Tavistock de Londres, i després de quatre dècades de feina en salut mental, l'autor imparteix en aquest llibre una visió càlida, propera, compromesa i apassionada que parla directament al lector, amb un llenguatge àgil, precís i elegant, lliure d'argots i tecnicismes, que resulta accessible, instrueix i emociona.

Sens dubte, aquesta és una lectura transcendental per a professionals sanitaris i de la salut mental, treballadors socials, grup-analistes, educadors, sociòlegs i politòlegs, i de gra valor per a tota persona interessada tant a conèixer-se millor i realitzar-se com a establir vincles més sòlids i profunds amb les persones (i els grups) amb els quals conviu, treballa i gaudeix de la vida.

L'autor, Arturo Ezquerro, és metge-psiquiatre, psicoterapeuta psicoanalític i grup-analista. Nascut a Logronyo, La Rioja (Espanya), es va formar en psiquiatria infantojuvenil amb John Bowlby com el seu mentor, Clínica Tavistock, Londres.

Características:

Atributos LU
Año de Edición
2023
Descatalogado
NO
Tipo
eBook
Autor
Arturo Ezquerro
Subtítulo
El poder de l'aferrament grupal
ISXN
9788426736475
Idioma
Español
Núm. Páginas
270
Peso (Físico)
0
Tamaño Archivo (Virtual)
2.53
DRM (Virtual)
Formato Electrónico (Virtual)
EPUB
Título
Amor i desenvolupament a través del cicle vital
ISBN: 9788426736475
Referencia: BW1040466425

Compra el libro

eBook
Sentir Editorial
Cargando comentarios…
$ 77.900 COP
Guía básica cómo descargar un ebook