☑️ ENVÍO GRATIS a toda Colombia por compras superiores a $ 79.000 (*)

eBook

SINOPSIS DEL LIBRO:

Al llarg dels darrers anys, els trastorns alimentaris han augmentat de forma progressiva a la població. Aquesta tendència va acabar d'explotar després de la pandèmia produïda per la COVID-19 i, avui dia, representa un desafiament autèntic per a la societat. Cada cop són més les famílies que han de fer front a aquests problemes i acaben entrampades en dinàmiques complexes i doloroses.

Si com a familiar o professional voleu ajudar una persona que pateix un trastorn d'alimentació, aquest Sentillibre us serà de gran utilitat. Escrit per experts i professionals en la matèria, des d'una revisió contemporània i rigorosa sobre la naturalesa d'aquest problema, el llibre us ofereix una ampliació conceptual amb la qual podreu veure més enllà de la conducta alimentària.

Gràcies a la lectura, descobrireu els casos reals, els testimonis i el format de preguntes i respostes que han donat lloc a una proposta d'abordatge dividida en dos blocs: un, per a familiars, i un altre, per a professionals de la salut mental. Així mateix, comptarà amb el relat de la Maria, que, a través de la seva història i els seus dibuixos, us ajudarà a posar-vos a la pell d'una persona convalescent per un trastorn de l'alimentació.

Sens dubte, aquest llibre és un instrument pràctic, ple de propostes, estratègies i suggeriments amb el qual aconseguireu les habilitats necessàries per afrontar els desafiaments que presenten els trastorns d'alimentació i l'acompanyament eficaç d'una persona en el seu esforç de recuperació.

Características:

Atributos LU
Año de Edición
2023
Descatalogado
NO
Tipo
eBook
Autor
Eduardo Torres Celdrán
ISXN
9788426736963
Idioma
Español
Núm. Páginas
352
Peso (Físico)
0
Tamaño Archivo (Virtual)
7.94
DRM (Virtual)
Formato Electrónico (Virtual)
EPUB
Título
Com abordar els trastorns alimentaris
ISBN: 9788426736963
Referencia: BW1040750885

Compra el libro

eBook
Cargando comentarios…
$ 104.900 COP
Guía básica cómo descargar un ebook