☑️ ENVÍO GRATIS a toda Colombia por compras superiores a $ 79.000 (*)

eBook

SINOPSIS DEL LIBRO:

La vigília de la independència d'Angola, la Ludo, una noia portuguesa atemorida per l'agitació del carrer, construeix un mur de totxanes que l'aïlla del mon exterior durant vint-i-vuit anys. Sobreviu cultivant verdures i caçant coloms amb l'única companyia del Fantasma, un pastor alemany albí, i escriu la seva historia a les parets amb trossos de carbó. Mentre ella observa el mon exterior i sembla enfonsar-se en l'oblit, el país transita traumàticament de l'alliberament a la república socialista, la guerra civil, la pau i el capitalisme cobdiciós.

Jose Eduardo Agualusa traça amb una escriptura sensual i imaginativa un relat enlluernador que reconstrueix la historia recent d'Angola. Una narració basada en un personatge real i commovedor que ens ensenya el poder paralitzant de la por i la importància de la redempció.

PREMI LLIBRETER D'ALTRES LITERATURES 2018
PREMI INTERNACIONAL DE LITERATURA DUBLÍN 2017
PRÒLEG DE XAVIER ALDEKOA

Características:

Atributos LU
Año de Edición
2018
Tipo
eBook
Autor
José Eduardo Agualusa, Xavier Aldekoa
ISXN
9788417339159
Idioma
Español
Núm. Páginas
256
Peso (Físico)
0
Tamaño Archivo (Virtual)
1.93
DRM (Virtual)
Formato Electrónico (Virtual)
EPUB
Título
Teoria general de l'oblit
Biografía del Autor
<p>Jos&eacute; Eduardo Agualusa (Huambo, Angola, 1960) &eacute;s escriptor i periodista. Criat a Luanda, viu a cavall entre aquesta ciutat, Lisboa i Rio de Janeiro. Ha publicat m&eacute;s de trenta obres liter&agrave;ries que han estat tradu&iuml;des a m&eacute;s de vint-i-cinc idiomes. &Eacute;s tamb&eacute; cofundador de l\'editorial brasilera L&iacute;ngua Geral, articulista en diversos mitjans de comunicaci&oacute; i presentador del programa de r&agrave;dio A Horas das Cigarras, de la RDP &Aacute;frica, sobre m&uacute;sica i poesia africana. Ha rebut les beques liter&agrave;ries del Centro Nacional da Cultura, de la Funda&ccedil;&atilde;o Oriente i de la Deutscher Akademischer Austauschdienst. L\'any 2007 es va convertir en el primer escriptor afric&agrave; a guanyar el premi Independent Foreign Fiction, atorgat pel diari brit&agrave;nic The Independent i el Consell de les Arts del Regne Unit, amb la novel&middot;la O Vendedor de Passados. Teoria general de l\'oblit (Periscopi, 2017) ha rebut el premi International Dublin Literary del 2017, i ha estat finalista del premi Man Booker International. Agualusa &eacute;s considerat un dels escriptors africans m&eacute;s originals de les &uacute;ltimes d&egrave;cades i una de les veus m&eacute;s importants de la literatura portuguesa.</p>
Botón empaque navideño
ISBN: 9788417339159
Referencia: BW1026051928

Compra el libro

eBook
Cargando comentarios…
$ 27.900 COP
Guía básica cómo descargar un ebook