Escoge la categoría

En Riquet del plomall

 • Autor:

 • Editores:

 • Editorial:

 • Año de Edición:

 • Idioma:

 • Nº Páginas:

 • ISBN:

 • Formato:
  Comparte

  Por: $37.300,00ou X de


  Comprar
  lib-en-riquet-del-plomall-editorial-anagrama-9788433939180
  En Riquet del plomall
  Por: $37.300,00ou
  48x de $777,08
  sem juros
  ComprarVendedor Libreria de la U
  LIB9788433939180

  En Déodat és el nadó més lleig del món, però a mesura que creixi demostrarà que posseeix una ment privilegiada. No obstant això, tindrà dificultats serioses per comprendre els misteris de l’amor. La Trémière, per contra, és una nena d’una bellesa captivadora, però es mostra passiva, només parla quan és imprescindible i no sembla que reaccioni davant les provocacions. I, com que els pols oposats s’atreuen, els inadaptats Déodat i Trémière estan destinats a trobar-se…
  Reprenent la fórmula que va utilitzar fa uns anys a Barbablava, Amélie Nothomb recorre a un conte de Charles Perrault i el transporta al món actual a manera de faula moderna gens innocent. Clarivident i elegant com sempre, amb la seva fluïdesa narrativa, l’autora explora les incerteses de la infantesa i l’adolescència, aborda la diferència i les dificultats per adaptar-se d’aquells que són singulars i reflexiona sobre la veritable naturalesa de l’amor i de la bellesa.
  En Riquet del plomall és una nova mostra del talent inesgotable de l’escriptora belga, un nou pas de rosca enginyós, poètic i crític a un conte de fades de tota la vida. En paraules de l’autora, «l’art té una tendència natural a concedir un lloc de privilegi al que és extraordinari».

  Atributos LU

  TítuloEn Riquet del plomall
  AutorAmélie Nothomb, Ferran Ràfols Gesa
  Biografía del Autor

  Amélie Nothomb

  Amélie Nothomb nació en Kobe (Japón) en 1967. Proviene de una antigua familia de Bruselas, donde reside actualmente, aunque pasó su infancia y adolescencia en Extremo Oriente, principalmente en China y en Japón, donde su padre fue embajador. Habla japonés y trabajó como intérprete en Tokio. Es una de las autoras francesas más populares y con mayor proyección internacional.

  TipoeBook
  ISXN9788433939180
  Año de Edición2018
  Núm. Páginas128
  Peso (Físico)0
  IdiomaEspañol
  Tamaño Archivo (Virtual)0.12
  Formato Electrónico (Virtual)EPUB
  DRM (Virtual)

  Títulos Similares