Escoge la categoría

Esperant a mister Bojangles

 • Autor:

 • Editores:

 • Editorial:

 • Año de Edición:

 • Idioma:

 • Nº Páginas:

 • ISBN:

 • Formato:
  Comparte

  Por: $39.100,00ou X de


  Comprar
  lib-esperant-a-mister-bojangles-ediciones-salamandra-9788415631682
  Esperant a mister Bojangles
  Por: $39.100,00ou
  48x de $814,58
  sem juros
  ComprarVendedor Libreria de la U
  LIB9788415631682

  Celebrada amb un entusiasme desbordant per la crítica i els llibreters francesos, que la van catapultar al primer lloc en les llistes de llibres més venuts el 2016, aquesta deliciosa novel•la hipnotitza el lector no només amb les seves imatges d’aire surrealista, sinó també pel sentit de l’humor i la subtil malenconia que emana de les seves pàgines, que harmonitzen amb la cançó que ha inspirat el títol. Un text que arrenca amb un to d’enganyosa frivolitat i que, a mesura que avança el relat, quasi imperceptiblement, va calant en les zones més sensibles de l’esperit fins a culminar amb una emoció intensa i profunda.
  Davant la mirada absorta del seu fill, una parella embriagada d’amor balla al so de Mr. Bojangles, de Nina Simone. L’escena, màgica, vertiginosa, només és un record més dels molts que broten de la memòria del protagonista de la història, que rememora una infància marcada per l’excentricitat d’uns pares amb un estil de vida aliè a qualsevol convenció social. El pare, la vitalitat feta persona, no concep una vida assossegada i monòtona —fins al punt de «rebatejar» la seva dona amb un nom diferent cada dia—, i la mare, capaç d’interpretar tot tipus de papers amb la convicció de l’il•lusionista més avesat, fa que la rutina familiar sigui una festa perpètua, un espai on només caben el plaer, la fantasia i l’amistat. Tanmateix, a poc a poc, comença a entreveure’s que aquest univers ple de poesia, de quimeres, de moments meravellosos, s’assenta sobre un precari sentit de la realitat, i que, quan les cançons i els somnis arribin a la fi, el despertar pot ser molt dolorós.

  Atributos LU

  TítuloEsperant a mister Bojangles
  AutorOlivier Bourdeaut
  Biografía del Autor

  Olivier Bourdeaut

  Olivier Bourdeaut (Nantes, 1980) ha sido desde muy pequeño un lector voraz. En sus años más jóvenes llevó una vida itinerante en la que desempeñó una notable variedad de oficios, desde recoger escamas de sal hasta trabajar de fontanero en un hospital. En 2016 irrumpe como un tifón en el panorama editorial con la publicación de su primera novela, Esperando a mister Bojangles. El libro causa un impacto inaudito, seduciendo a todo tipo de público y a la inmensa mayoría de la crítica. Así, además de escalar hasta el primer puesto de las listas, se ve reconocido con una retahíla de premios: el Grand Prix RTL-Lire, el Prix du Roman des étudiants France Culture-Télérama, el Roman France Télévisions, el Emmanuel-Roblès y el Prix de l’Académie littéraire de Bretagne. Asimismo, es seleccionado para el premio Goncourt a la primera obra.

  TipoeBook
  ISXN9788415631682
  Año de Edición2017
  Núm. Páginas144
  Peso (Físico)0
  IdiomaEspañol
  Tamaño Archivo (Virtual)0.62
  Formato Electrónico (Virtual)EPUB
  DRM (Virtual)

  Títulos Similares