Escoge la categoría

L'any del pensament màgic

 • Autor:

 • Editores:

 • Editorial:

 • Año de Edición:

 • Idioma:

 • Nº Páginas:

 • ISBN:

 • Formato:
  Comparte

  Por: $44.300,00ou X de


  Comprar
  lib-lany-del-pensament-magic-penguin-random-house-9788439735830
  L'any del pensament màgic
  Por: $44.300,00ou
  48x de $922,91
  sem juros
  ComprarVendedor Libreria de la U
  LIB9788439735830

  Una crònica commovedora sobre la malaltia i la mort a través de l'experiència personal de la periodista i escriptora Joan Didion. El Nadal del 2003, la Joan Didion va haver d'afrontar la sobtada mort del seu marit, el també escriptor John Gregory Dunne, i la llarga malaltia de la seva filla. L'autora va narrar amb una fascinant distància emocional la seva reacció a la tragèdia a L'any del pensament màgic, un llibre breu i intens, d'una honestedat desbordant, que s'ha convertit en un clàssic del dol. Aquesta crònica de supervivència ha captivat milions de lectors a tot el món i va guanyar, l'any 2005, el prestigiós National Book Award. Crítiques:
  «Plena de detalls i d'una enlluernadora honestedat [...], un retrat indeleble de la pèrdua i del dol.»
  Michiko Kakutani, The New York Times «El llibre és un intent de transcendir l'estupor i el sense sentit en què ens deixa sumits el dolor quan experimentem la mort d'algú molt proper.»
  Eduardo Lago, Babelia «Un llibre per al consol. En comparació amb els textos d'autoajuda i els repertoris tècnics de superació de l'insuperable, el llibre de la Joan Didion ens col·loca a la sala d'espera del dolor, ens en presenta el públic i els pacients.»
  Alejandro Gándara, El Mundo «Una escriptura directa, sense concessions sentimentals, que recorre al flashback per mantenir el lector sempre en suspens.»
  Bernabé Sarabia, El Cultural «No puc pensar en un llibre que necessitem més que el seu. [...] No em puc imaginar morir sense aquest llibre.»
  John Leonard, The New York Review of Books «Un acte consumat de valentia literària, una escriptora reconeguda per la seva claredat que ens permet entrar dins la seva ment mentre aquesta s'ennuvola pel dol.»
  Lev Grossman, Time

  Atributos LU

  TítuloL'any del pensament màgic
  AutorJoan Didion
  Biografía del Autor

  Joan Didion

  Joan Didion (Sacramento, 1934) es novelista y periodista. Graduada por la Universidad de Berkeley en California, le fue concedido el doctorado honoris causa en letras por las universidades de Harvard y Yale. Comenzó trabajando en la revista Vogue, donde fue editora y crítica de cine, y ha sido colaboradora habitual de The New York Review of Books. Junto a su marido, John Gregory Dunne, escribió también guiones cinematográficos, entre los que se encuentra el basado en Según venga el juego, llevada al cine por Frank Perry y protagonizada por un joven Anthony Perkins. Es autora de las novelas Río revuelto, Según venga el juego, Book of Common Prayer, Democracy y The Last Thing He Wanted. También ha escrito varios libros de autoficción, como Where I Was From, Noches azules y la aclamada El año del pensamiento mágico, que fue ganadora del National Book Award y finalista del Premio Pulitzer y del National Book Critics Circle Award. También ha publicado diversos libros de ensayo sobre la cultura y la política norteamericanas, una selección de los cuales se incluyen en Los que sueñan el sueño dorado, así como sus anotaciones inéditas Sur y Oeste. La mayor parte de su obra en lengua española ha sido publicada en Literatura Random House.

  TipoeBook
  ISXN9788439735830
  Año de Edición2019
  Peso (Físico)0
  IdiomaEspañol
  Tamaño Archivo (Virtual)0.54
  Formato Electrónico (Virtual)EPUB
  DRM (Virtual)

  Títulos Similares