Escoge la categoría

Sol de maig

 • Autor:

 • Editores:

 • Editorial:

 • Año de Edición:

 • Idioma:

 • Nº Páginas:

 • ISBN:

 • Formato:
  Comparte

  Por: $42.700,00ou X de


  Comprar
  lib-sol-de-maig-ediciones-salamandra-9788415631781
  Sol de maig
  Por: $42.700,00ou
  48x de $889,58
  sem juros
  ComprarVendedor Libreria de la U
  LIB9788415631781

  Després d’haver alliberat la Chiara Berguet, en Rocco Schiavone està molt afectat per un fet que no desitjaria a ningú: la mort, a casa seva mateix, de la companya d’un amic de Roma, a conseqüència d’uns trets que li anaven dirigits a ell. Però quan la depressió l’amenaça un cop més, en Rocco torna a fer servir el millor recurs que coneix: descarregar la seva ira contra tothom, en la forma d’una ironia més lacerant que una navalla. Per sort, els agents de la comissaria d’Aosta, que van aprenent a conviure amb la cuirassa que protegeix el cor malferit del seu cap, saben prendre-s’ho amb filosofia i aguantar el xàfec. Per això, quan en Rocco comença a sortir del pou, l’animen a emprendre la recerca de l’assassí, que el porta fins a Roma i es converteix així en un dolorós retorn al seu passat, un viatge en el temps que és com una ferida oberta sobre una llaga que continua sagnant. I el cas d’un altre mort, al qual en un principi s’havia donat carpetada com a víctima d’un infart, aterra sobre la seva taula per irritar-lo encara més. Aquesta altra investigació el duu al sector més acomodat de la ciutat d’Aosta, el dels que estan fora de tota sospita, el dels qui creuen que poden disposar dels altres com si fossin simples ninots.

  Quarta novel•la de la sèrie protagonitzada pel viceqüestor Rocco Schiavone, un individu políticament incorrecte com pocs. En paral•lel als diversos casos es desenvolupa, en realitat, un únic relat: el de la vida d’un home que xoca amb la corrupció impune i invasiva dels privilegis socials, amb el desencant absolut de la Itàlia d’avui. Un personatge tan autèntic i tan profund que té vida pròpia.

  Atributos LU

  TítuloSol de maig
  AutorAntonio Manzini
  Biografía del Autor

  Antonio Manzini

  Antonio Manzini (Roma, 1964), actor, director de cine y teatro y escritor, fue alumno de Andrea Camilleri en la Accademia Nazionale d’Arte Drammatica. Ha publicado las novelas Sangue marcio, La giostra dei criceti y Sull’orlo del precipizio, así como varios libros de relatos, dos de ellos a cuatro manos con Niccolò Ammaniti. De las cinco entregas dedicadas al subjefe Rocco Schiavone, las tres primeras —Pista negra, La costilla de Adán y Una primavera de perros— se han publicado en Salamandra. Sol de mayo es la cuarta novela de la serie.

  TipoeBook
  ISXN9788415631781
  Año de Edición2017
  Núm. Páginas336
  Peso (Físico)0
  IdiomaEspañol
  Tamaño Archivo (Virtual)3.31
  Formato Electrónico (Virtual)EPUB
  DRM (Virtual)

  Títulos Similares