Escoge la categoría

Transparent

 • Autor:

 • Editores:

 • Editorial:

 • Año de Edición:

 • Idioma:

 • Nº Páginas:

 • ISBN:

 • Formato:
  Comparte

  Por: $21.100,00ou X de


  Comprar
  lib-transparent-penguin-random-house-9788490697337
  Transparent
  Por: $21.100,00ou
  48x de $439,58
  sem juros
  ComprarVendedor Libreria de la U
  LIB9788490697337

  "Alguns nois de disset anys volen desaparèixer. Algunes noies de vint-i-nou temen a la mort perquè estimen la vida.De vegades els"Alguns nois de disset anys volen desaparèixer.Algunes noies de vint-i-nou temen a la mort perquè estimen la vida. De vegades elsdesitjos i temors es compleixen. De vegades el millor és conèixer algú...I ser TRANSPARENT.Quin sentit té la nostra existènciadesitjos i temors es compleixen.De vegades el millor és conèixer algú... I ser TRANSPARENT.Quin sentit té la nostra existènciadesitjos i temors es compleixen.De vegades el millor és conèixer algú...I ser TRANSPARENT. Quin sentit té la nostra existència? Una novel.la poètica, directa, dolça, atrevida, implacable ... amb un ritme trepidant i situada en una Barcelona... diferent.Un?Una novel.la poètica, directa, dolça, atrevida, implacable ... amb un ritme trepidant i situada en una Barcelona... diferent. Uncant a la llibertat i a l'AMOR en majúscules que et reconcilia amb la vida. «UN LLIBRE EXCEPCIONAL QUE S?IMPOSA LENTAMENT, QUE ENS EMBOLCALLA AMB LA SEVA MÀGIA I S?INSTAL.LA EN EL NOSTRE COR PER NO MARXAR MAI MÉS. UN D?AQUESTS LLIBRES DESPRÉS DE LA LECTURA DELQUAL HOM SURT CANVIAT PER SEMPRE.»" Opinions:
  «Un llibre excepcional que s#imposa lentament, que ens embolcalla amb la seva màgia i s#instal·la en el nostre cor per no marxar mai més. Un d#aquests llibres després de la lectura del qual hom surt canviat per sempre»
  Sandra Barneda «Inquietant i commovedora... Transparent és la novel·la sobre el més enllà que et fa valorar el #més aquí#. És impossible llegir-la sense reflexionar sobre la teva pròpia existència.»
  Anaïs Schaaff, guionista de El Ministerio del Tiempo «L#Anna Cammany dóna veu a la vida a través de la mort. El llibre, com la vida, no la pots deixar a mitges.»
  Natza Farré

  Atributos LU

  TítuloTransparent
  SubtítuloMorir és només el principi
  AutorAnna Cammany
  Biografía del Autor

  Anna Cammany

  Anna Cammany (Barcelona, 1974) estudió Comunicación Audiovisual en la UAB. Trabajó como redactora en diversos canales temáticos de televisión e internet, hasta que los talleres de escritura de la Sala Beckett y de Rodar y Rodar la metieron de lleno en el mundo dela creación de ficción. Ha trabajado como guionista en varias series de TV3 (Ventdelplà, El cor de la ciutat, Infidels...). En el ámbito de la literatura, desarrolló y escribió la serie juvenil Diario de una Friki, traducida al portugués, el rumano y el turco. Paralelamente, en 2008 crea virtualmente un álter ego, la Troballola, que desde las redes sociales documenta y da a conocer, a través defotografías y textos, obras y artistas del mundo del arte urbano. Transparente es su primera novela.

  TipoeBook
  ISXN9788490697337
  Año de Edición2017
  Peso (Físico)0
  IdiomaEspañol
  Tamaño Archivo (Virtual)0.5
  Formato Electrónico (Virtual)EPUB
  DRM (Virtual)

  Títulos Similares